Lanserat Vår Hemsida

Nu har Norbrew öppnat dörrarna till hemsidan, där ni kan bläddra bland våra produkter, bli känt med era favorit typer och läsa våran blogg för att hålla er uppdaterade med vad vi håller på med, och gemenskap gällande ämnen.

Samtidigt som vi håller er uppdaterade på produkterna så vill vi hålla vår blogg uppdaterad med olika saker som öl smakning och andra brygg/destilleri inriktade ämnen.

Turbo Pils:
Vi har under en kort period marknadsfört på vår Facebook sida att vår samarbetes öl Turbo Pils (Turbo Negro) kommer att lanseras snart i Sverige, men nu har vi fått in ett mer exakt datum vilket är mellan Maj och Juni och kommer att säljas på systembolagets sin hemsida. Samtidigt kommer vi också nå ut till ett antal restauranger och barer i göteborgsområdet, så om du är intresserad kan du fylla i vårt kontaktformulär HÄR.

Krone Ekologisk Premium Pils:
Denna ölen kommer vara vår vanliga pilsner, och kommer snart få ett produktionsdatum vilket kommer läggas ut på diverse medier och vår blogg. Om du vill läsa mer om denna produkten kan du besöka vår produktsida eller vår produktkatalog vilket du kan ladda ner längst ner i inlägget.

Frågor:
Om ni har några frågor om vårt urval, eller har en annan fråga tveka inte att kontakta oss genom kontaktformuläret, ringa oss eller skriva till oss på Facebook . Vi svarar så snabbt vi kan, och är även kontaktbara efter öppettiderna, på vår mejl och Facebook.

 

KATEGORIER


PRODUKTKATALOG

Ladda ner

2017-05-11T19:55:29+00:00

Leave A Comment